lauantaina, heinäkuuta 26, 2008

Thaimaa uutisia

Thaimaa

Matkailun jätti-extra: Thaimaa-kuume nousee taas!
Iltalehti - Finland
Kalliit matkatkaan eivät hillitse suomalaisten Thaimaa-kuumetta, koska kohteessa eläminen on todella halpaa. Thaimaahan ihastuneet myös palaavat sinne. 

Thaimaan ja Kambodzhan rajaneuvottelut kariutuivat
Helsingin Sanomat - Uusimaa, Suomi
Aranyaprathet, Thaimaa. Thaimaa ja Kambodzha ovat epäonnistuneet yrityksissään ratkaista maiden välinen rajariita. Neuvottelut päättyivät umpikujaan.

Berliinin lähiöitä Unescon maailmanperintölistalle
Helsingin Sanomat - Uusimaa, Suomi
1000-luvulla rakennettu hindutemppeli sijaitsee mailla, jonka omistuksesta Thaimaa ja Kambodža kiistelevät. Oppositio käyttää temppeliä nyt lyömäaseena .

Risteilyinnostus hiipui viime vuonna
MTV3 - Finland
Kaukokohteista suosituin oli Thaimaa, jonne suomalaiset tekivät 128 000 lomamatkaa. Kasvua edellisvuoteen oli peräti 40 prosenttia. 
 

Italia aiempaa suositumpi matkustusmaa
Ylen Uutiset - Finland
Kaukokohteista ylivoimaisesti suosituin oli edelleen Thaimaa, jonne tehtiin viime vuonna 128 000 lomamatkaa. Thaimaahan suuntautuvien matkojen määrä kasvoi.

 

Pinotaan palstalaisten suosikkilomakohteet!
Kaksplus - Finland
Muuten suosikkikohteita on ollut Alaskan risteily, Vietnam (maa on viela samanlainen kuin Thaimaa n 20 v sitten. Suosittelen kaikille kaukokaipuusille). 
 

Burma lupaa edistää ihmisoikeuksia
MTV3 - Finland
Sopimus astuu voimaan kuun lopussa sen jälkeen, kun kaikki kymmenen ASEAN:in jäsentä ovat ratifioineet sen. Listasta puuttuvat enää Thaimaa, Indonesia ja
 

Ravintolat ja iltaelämä
Mondo - Finland
Mekong- joen rantatörmältä näkyy Thaimaa. Kyseinen maakunta on Thaimaan köyhin, joten elintaso ero Laosin pääkaupungin ja raja-alueen kanssa ei ole silmiin.




Ei kommentteja: